WIE ZIJN WIJ ?

Beste bezoeker,

Wij zijn een bedrijf dat reeds verschillende jaren gespecialiseerd is in de verkoop van Mercedes en BMW jaarwagens of halfjaarwagens of jonge personenwagens afkomstig uit Duitsland.

Bij de aankoop van onze wagens is onze eerste vereiste de kwaliteit en de praktische toebehoren, niet zozeer de lage prijs. De voertuigen die wij kopen en verkopen zijn van eerste of tweede eigenaar, in perfecte staat en met onderhoudsdocumenten, d.w.z. geen lakschade, interieur in goede staat, km-stand niet boven de 60 à 70.000. De vorige eigenaar(s) is ook steeds aantoonbaar bij Duitse wagens, dit staat namelijk vermeld in het Duitse inschrijvingsbewijs.Hierdoor kan men steeds de geschiedenis van elke wagen nagaan. VTB VAB diagnoses zijn steeds toegestaan.

Wij verkopen uitsluitend ongevalvrije wagens! Kleinere schades zijn natuurlijk nooit uit te sluiten maar deze worden steeds vermeld aan onze klant en dit vóór er een verkoopsovereenkomst wordt afgesloten.

De meeste van onze voertuigen zijn afkomstig van privé-personen, firmawagens zijn eerder een uitzondering.Indien de wagens afkomstig zijn van autoverhuurbedrijven, melden wij dit steeds aan onze klant.

Op al onze wagens, behalve op sportwagens, geven wij een ernstige waarborg van 6 à 12 maanden, op alle onderdelen en stukken inclusief.

Wij verkopen ook veel op speciaal verzoek van de klant,indien u een voertuig zoekt met specifieke eisen,trachten wij steeds een geschikte wagen te vinden,dit tevens voor eender welk Duits merk.Gelieve ons hiervoor te contacteren.

Wij hopen U als nieuw klant te mogen verwelkomen.

Tot binnenkort!


De Groof Bruno